Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Yağmurlu
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 26°C

RÜZGAR GÜLÜ!

18 Haziran 2017 21:52
646

Kıymetli Dostlarım; 
 

ZAMANINDA YEDİĞİN HURMALAR…

 
Meşhur ata sözdür, “Zamanında yediğin hurmalar, gün gelir … tırmalar”

TEMAD Başkanı Ahmet KESER 2011 yılında göreve geldi. Göreve gelir gelmez ilk iş olarak kendinden önceki TEMAD Başkanı Sn Mustafa EROL’u  3-5 Bin liralık bir harcamadan dolayı suçlayarak mahkemeye vermek istedi. Yani ilk iş olarak, meslektaşını suçlayarak cumhuriyet savcılığına ihbar ederek, suç duyurusunda bulundu.  Tabi mesnetsiz suçlamayı kabul etmeyen savcılık, suçlamayı reddetti ve takipsizlik kararı verdi. 

Bu şekilde meslektaşını savcılığa ihbar eden Keser, daha sonra  sosyal medyadaki “PES Hareketini”   arkasına alarak televizyonlara çıkmaya başladı. İlk başta hoşumuza giden bu durum, daha sonra kafamızda soru işaretleri oluşturmaya başladı. 

 

Assubayların masum hak talepleri için yapılan destekler, bağışlar, kampanyalar amacından sapmaya başladı.  Televizyonlara çıkan KESER,  “subayın beygiri, erlerin sabunu, Genelkurmayın lağvedilmesi, ABD’deki gibi Kara Kuvvetlerinin Genelkurmay Başkanlığını ek görevle yürütmesi gerektiği”  gibi, assubaylarla alakası olmayan konulara girdi.  Bunları söylediği kanallardan biri de, sıklıkla çıktığı, FETÖ’cü olduğu gerekçesi ile günümüzde devlet tarafından kayyum atanan, BUGÜN TV’ idi.  

 

TSK’NIN EN ÇOK YIPRATILDIĞI DÖNEMDE KESER NE YAPTI? 

 
TSK’nın en çok yıpratıldığı, “ERGENEKON ve BALYOZ”  davaları döneminde, bu gün devletçe el konulan cemaatin, BUGÜN TV. isimli kanalına bol bol çıkıp, “EYYY Genelkurmay! Genelkurmay kapatılmalıdır, Genelkurmay lüzumsuzdur, Genelkurmay görevini Kara Kuvvetleri yürütmelidir, Ortadoğu da, Afrika da bile böyle”  minvalinde sözler söyleyen kimdi? Hep beraber izleyelim;

 

Yahut, 7 Haziran 2015 sonuçları sonrası, İçişleri bakanına” laf cambazı” diyen, hükümeti en sert şekilde,” basiretsiz politikalarla” eleştiren siz değil miydiniz?  

 

 

Ardından yine, kime danışılarak ne için yapıldığı, kime, neye hizmet ettiği  belli olmayan ve assubaylara asla yakışmayan “ÖLÜM ORUCU” eylemi yapıldı.  O günlerde bu eylemin yapılmasına karşı çıktık, “bu eylem assubaylara yakışmaz dedik, bu tür eylemleri genelde illegal yapılar yapar, assubayların böyle bir eylem kültürü yok” dedik. 

 Hemen kalemşörler bizi, ” Muhbir, Eylem kırıcısı ajan, Genelkurmayın ajanı, Genelkurmayın paralı elemanı, muhbr, içimizdeki uzantı,  sarı sendikalı” gibi tabirlerle suçladılar. Üstelik KESER, zafer işareti yapa yapa o eylemi yaptı ve hastaneye kaldırılışını güzel bir mizansenle asubaylara yedirmeye çalıştı.  Yalnız eylemeden bir kaç gün önce ben, KESER’in eylemde rahatsızlanacağını ve  şov yaparak ambulansla hastaneye kaldırılacağını yazmıştım. İşte o görüntüler;

 

 

Ölüm Orucu eylemi yapıldı ve böyle bir eylem türüne karşı olduğumuz için şahsen bu eyleme  katılmadık, ancak eylemden sonraki Büyük Ankara Mitinginde yerimizi aldık. 

 

DARBE GİRİŞİMİNİ FIRSAT OLARAK GÖRDÜ

Assubay toplumuna bunları yaşatan KESER, bu kez de “Darbe Girişimini” fırsata çevirmeye çalıştı. İlk iş olarak da  yine meslektaşlarını ihbar eden, muhbirlik eden, jurnalleyen bir paylaşımı Facebook sayfasından paylaştı.

Eee daha ilk TEMAD Başkanı seçilir seçilmez, kendinden önceki başkanı savcılığa ihbar eden, meslektaşalarını TEMAD’dan ihraç eden ve suçlayan bir başkandan ne beklenir ki? 

 

 

KESER HIZINI ALAMIYOR! 

 

Hızını alamayan KESER, TEMAD Genel Başkanına ve  bir lidere yakışmayacak şekilde, baştan sona  saçma sapan, bir anlam bütünlüğü olmayan ama sırf hedef göstermek ve hedef saptırmak için bizleri, TEMAD’dan ihraç edilenleri hedef gösteren saçma bir yazıyı sayfasından paylaştı! 
 

 Mal bulmuş mağribi gibi meslektaşları hakkında yazı yazan KESER, bu kez de bir şeyler paylaşacağını, açıklamada bulunacağını filan ima etti.  İşte o yazı! 

 
 
 

KESER’DEN HEDEF SAPTIRMA GAYRETLERİ 

 

Başkan facebooktaki ihraçları örnek göstererek, güya hedef saptırıyor! 

 
Bizlerin neden ihraç edildiği belli!  Doğruları yazdığımız ve “hepimiz Ahmet KESERİZ” demediğimiz için, “assubaylar adına hesap sorduğumuz” için,  2013 yılı sonlarında ihraç işlemi başlatıldı.

 
Yani, yaklaşık 3 yıl önce  bizleri ihraç etmişsin, şimdi utanmadan bunu farklı şekilde assubaylara yedirmeye, algı yönetimi yapmaya çalışıyorsun!

 

 Buyurun aşağıda bizden 3 yıl önce  Ahmet KESER tarafından istene savunma! Lütfen savunmanın sol üst köşesinde bulunan tarihe ve savunma konusuna  dikkat ediniz.  Unutmadan savunmayı dikkate alıp cevap bile vermedim ! 

 

 
 

 

AHMET KESER’İN SİNİRİNİ OYNATMAYIN! 
 
 
Yurıda okumuşsunuzdur, Ahmet Keser  facebook sayfasında  yazmış;  “Benım sinirlerime oynayıp başkaldırı yapmamı uman ve astsubaylar üzerinden darbe hesabı yapan insanlardı”
 
Evet Ahmet Keser, Türkiye’de, genellikle belli illegal grupların  yaptığı “ÖLÜM ORUCU”  eylemini sinirini oynatmaya çalışan bu güruh mu yaptırdı? 
 
Hani ÖLÜM ORUCU eylemini TEMAD yönetimi olarak oy birliği kararı ile almış ve onu ballandıra ballandıra anlatmıştınız! 
 

Ya ambulans, hastane tiyatrosu? 
 
Zafer işareti yaparken çok mutluydunuz! Ne oldu… 
 

 

 Bizler  bu eylemden sonra tek bir kelime eylem yap dedik mi sana? 

 
O dandik tekne orucu ile, Assubayların yapacağı bir eylemin inandırıcılığını bıraktın mı? 

 

Dahası, bu hükümetten eylem yolu ile hakkını alan tek bir meslek grubu yok, masaya oturun, bu eylemden sonra yapılacak başka eylem kalmadı” diye yazmadık mı? 

 

Mırın kırın etmeyi bırak! Şimdi kimi suçluyorsan çık adam gibi açıkla. Sen emekli de olsan bir astsubaysın. Astsubay adam ima etmez, gereği neyse yapar!  

 

AHMET KESER, BUNLARLA KIRMIZI KURDELE KESER!

 
Bu arada TEMAD Antalya ve Kırıkkale Şubelerini  ve yönetimlerini  tenzih ederek yazıyorum; 
 

Bizim yazımızda teşekkür ettiklerimize cart curt ederken, bizleri hedef gösteren, jurnalleyen yazıyı paylaşan Ahmet KESER, darbeci, cuntacı, darbe gerçekleşse sıkıyönetim komutanı olacağı iddiası ile tutuklanan tuğgeneralle, Antalya TEMAD şubesi açan siz değil misiniz? 
 
 

 

Hadi onu geçtik, aynı şekilde, darbeci, cuntacı, darbe gerçekleşse, sıkıyönetim komutanı olacağı iddiası ile tutuklanan Kurmay Albayla, Kırıkkale TEMAD şubesi açan siz değil misiniz? 

 
 
 
 

 Şimdi “ben bu adamların darbeci olduğunu nereden bileyim o dönemde bu subaylar orada komutanmış, protokol gereği açılış yapmışız” diyerek kendinizi savunabilirsiniz! 

 
Peki ben,  assubayların özlük hakları için görevlendirilen tuğgeneralin darbeci olduğunu  nereden bilecektim? 

 
TSK’da Temmuz 2016 ayı itibarı ile 358 muvazzaf general ve amiral var! Bunlardan 123 General ve amiral ile 5863 kişi darbe suçlamasıyla tutuklu! Yani her 3 generalden biri tutukluyken,  kimin kim olduğunu nereden bileceğiz?

 
Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları en yakınındaki emir subayını tanıyamazken, Jandarma Genel Komutanın,  10 yıldır beraberinde taşıdığı emir subayınca oturmasına bile izin verilmezken, biz hangi subayın, hangi generalin darbeci olduğunu nereden bilecektik? 

 
Kısacası, Ben teşekkür edince kötü,  sen bunlarla kırmızı kurdele keserken, açılış yaparken  iyi öyle mi? Yok öyle yağma Ahmet efendi! 

 
Akıllı bir STÖ lideri panik yapmaz, korkmaz, hata yapmaz. Sen panik yaptıkça korkuyorsun, korktukça hata yapıyorsun, hata yaptıkça tekrar panikliyorsun. Böylesine karışık  dönemlerde,  aklı başında biri temsil ettiği misyonun ciddiyetine uygun hareket eder ve olayları izlemede kalır, fazla ortalıkta görünmez.  Ama sen zıp zıp zıplıyorsun! 

 
TSK ve  askerler yeterince imaj yarası almış, bir de sen bunun üzerine gidip emeklileri bu işin içine sokma.  Emekliler bu işe girersen en çok zarar görenin kim olacağını hepimiz biliyoruz. Geçmişte, cemaat kanallarına çıkıp, TSK’ya saydırdın da ne oldu? Sana  ve temsil ettiğin misyona ne kazandırdı?  Sanırım işin ciddiyetini hala anlamadın! 

 

 “ASUBAYLAR” İSİMLİ SİTE KİME HİZMET EDİYOR?

Ülkemizin, çok zor günler geçirdiği, “hop oturup, hop kalktığımız” bu günlerde, TEMAD  ve onun bazı şube başkanlarının, delegelerinin yazar, yönetici olduğu asubaylar sitesinden  bahsetmek istiyorum;  Malum TEMAD güdümünde emekliasubaylar.org adında bir site kurdular.

 
 İşte asubay adı ile kurulan bu site, OHAL ve darbe girişimi sonrasında,meslektaşlarını jurnalleyen muhbir bir siteye dönüştü! Jurnalci site, tam da bu günlerde, bundan  7 ay önce yazdığım ve intibakların gerçekleşmesi nedeniyle, devletin resmi kurumlarından aldığım teknik bilgileri paylaştığım “SIRA TAZMİNATLARDA” isimli yazımdaki bir bölümü istismar etmeye kalkıyor. 
 
Nasıl mı istismar ediyor? 
 
İntibakları gerçekleştirdiği için Genelkurmay Başkanına, Personel Başkanına, emeği geçen herkese ve bu konularda görevlendirilen, o günlerde ismini gerçekten de ilk kez duyduğum bir tuğgenerale teşekkür etmişim.  Bu tuğgeneral darbeci çıkmış!
 
 İşte suçumuz bu! Assubay özlük hakları konusunda görevlendirilen generale teşekkür etmişiz. 
 

 

 

MUHBİR VE JURNALCİ SİTE VE ONUN BAZI KALEMŞÖRLERİ!

 
TEMAD’ın  bazı il başkanlarının ve delegelerinin yönetici / yazar  olduğu bu site, güya muhbirlik ve jurnalcilik yaparak, bizi tam da cadı avının olduğu bu günlerde  akılları sıra hedef göstermeye çalışıyor! 
 
Yahu arkadaş biz kimin ne olduğunu nereden bileceğiz? 
 
Bu mudur?
 
Vicdanınız bu kadar kara mı?
 
Bu kadar mı gözünüz karardı? Bu düşmanlık nedir? 
 
Bazı İl Başkanları ve delegeler, bu jurnalci sitede, kendi adı ile yazamaz ama bizim hedef gösterildiğimiz yazıyı “SİTE YÖNETİMİ” diye yazar! 
 

  
HANİ BİZ,  GENELKURMAYIN AJANIYDIK, PARA ELEMANIYDIK? NE OLDU? BİRDEN BU  SUÇLAMA DEĞİŞTİ!
 

Yıllardır, bize, “Genelkurmayın ajanı, muhbir, Genelkurmayın paralı elemanı, içimizdeki uzantı” gibi en alçak en adi hakaretleri yazanlarlarla kol kola olanlar, onları baştacı edenler, şimdi muhbirlik ve jurnalciliğin en güzide örneğini veriyor. Üstelik kendi isimleri bile yazacak cesaretleri yok, korkakça site yönetimi diye yazıyorlar! 

 
Pardon, aşağıdaki yazı ve resim ile kime neyi hatırlatıyorsunuz? 

 
Bu yaptığınız buz gibi hedef gösterme, muhbirlik ve jurnalcili değil mi?
 

 

 

Eee şimdi ajanlıktan, muhbirlikten bizi aklamış olmuyor musunuz? Bu kez muhbirliğe ajanlığa siz soyunmuş olmuyor musunuz? 

Dün söylediğinizi, tükürdüğünüzü bu gün yalıyor musunuz?
 
Allah aşkına sizin aklınız başınızda mı? 
 
Nedir bu korku? 
 
Nedir bu panik? 
 
Bir şeyin ortaya çıkmasından mı korkuyorsunuz? 

 

 

PROVOKATÖR KİM ACABA? 

 
Şimdi bu jurnalci, muhbir site, bizden en sert şekilde cevabı alınca yine ahlak dışı, hayasızca bu kez de bizi provokatörlükle suçlamaya kalktı!
 
İyi de daha darbe girişiminin üzerinden bir gün geçmeden, emekli meslektaşını  ihbar edercesine jurnalleyen, hedef gösteren siz değil miydiniz? Aynı ağababanızı gibisiniz. Siz yapınca iyi sorun yok, size yapılınca provokatör.  Utanın biraz… Asıl provokatörün kim olduğunu kamuoyu takdir edecek!  
 
 

 

AHMET KESER, KOOPERATİFTEN HUZUR HAKKI ALIYOR MUSUN? 
 

Bir önceki yazımda, malum TEMAD’ın olduğu iddia edilen  kooperatifle ilgili bir yazı yazmıştım. Maalesef genel başkan ve kalemşörleri yazıma cevap vermek yerine, darbe girişimini fırsat bilip, çakma sitelerinden ve facebook sayfalarından jurnacilik ve muhbirlik yapmayı tercih ettiler. 
 
Bazı yeni sorular sorma zamanı geldi!
 
Hani youtube deki son videonda “TEMAD yönetimi olarak biz maaş, para almadan bu işi gönüllü yapıyoruz” diyorsunuz. Doğrudur. İnanırım. 
 
Peki Ahmet Keser, bu kooperatiften, huzur hakkı adı altında para alıyor musun? 

Alıyorsan huzur hakkı olarak hangi periyotta kaç  para alıyorsun? 
 
Huzur hakkı almanız yasal olarak suç değil, sadece videonuzdaki sözlerinize istinaden sordum! 
 
 Size çok net ve açık bir soru sordum! Buyurun açıklayın! 
 

 

NOT : Bu arada, Çakma sitendeki kalemşörler ve başlarındaki zat, yazılı ve görsel olarak, gerektiğinde hukuksal olarak da,  en sert şekilde cevap almaya devam edecektir.
 
 

YAZARIMIZI TAKİP ETMEK İÇİN;
 

FACEBOOK :https://www.facebook.com/dedeersel.aksu.1

TWITTER: https://twitter.com/DedeErselAksu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.