Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 23°C

ABDULLAH GÜL’ÜN KORUMALARI ŞEHİT OLDU!

ABDULLAH GÜL’ÜN KORUMALARI ŞEHİT OLDU!
7 Nisan 2016 23:17
123

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2 koruması Nusaybin’de şehit oldu.

11′inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter mesajında Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin tuzakladıkları bombayı patlatmaları nedeniyle şehit olan polis memurları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan’ın uzun yıllar koruma ekibinde çalıştığını belirterek, ailelerine ve polis teşkilatına başsağlığı diledi.

 

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonlar sırasında PKK’lı teröristlerin, güvenlik güçlerinin ilerlemesini önlemek için tuzakladıkları bombanın imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan polis memurları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan’ın, 11’in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün koruma ekibinde uzun yıllar görev yaptığı öğrenildi.

 

 

Abdullah Gül, şehit polisler için paylaştığı Twitter mesajında bu konuya vurgu yaparak, ailelerine ve polis teşkilatına başsağlığı diledi. 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün mesajı şöyle:

 

“Şehit düşen evlatlarımızdan bomba imha uzmanları Erkan ve Salih uzun yıllar koruma ekibimde çalışmışlardı. Bu iki kahramanımıza ve diğer tüm polis ve asker şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”

 

SON DAKİKA! NUSAYBİN’DE BİR BİNBAŞI 4 POLİS ŞEHİT OLDU (Okumak için tıklayınız) 

 

PES24 ÖZELHABER